Försäljning 3:a, Stockholm, Stockholm, Sverige, Sköntorpsvägen 1

Försäljning - Cod. 41824

  • Typ: 3:a
  • Område: 59 m²
  • Antal rum: 2-3
  • Våning: 4

Detta är en unik möjlighet att köpa en bostad i ett välskött bostadsrättsförening som äger marken. Många större renoveringar i byggnaden har gjorts och det finns många parkeringsplatser, bastu och relaxrum, cykel- och barnvagnsrum samt tvättmöjligheter. Läget är perfekt för dig som vill bo nära centrum men också ha tillgång till ett eget privat utrymme.

Detta vackra hem erbjuder karaktär, stil och alla moderna bekvämligheter för dagens familj. Med original fiskbensgolv i vardagsrummet och parkettgolv i resten av huset kommer denna plats att imponera. De stora fönstren släpper in mycket naturligt ljus samtidigt som kolmårdsmarmors fönsterbrädor tillför en touch av elegans. Det finns fantastiska förvaringsmöjligheter samt två förråd, vilket gör detta perfekt för alla som behöver mycket utrymme. Och med folie på fönsterbrädorna som enkelt kan tas bort är detta hem perfekt för alla som vill skräddarsy det efter sin egen smak. Missa inte denna!

Vårt generösa master bedroom kan enkelt delas upp i två sovrum. Sovrummet har en inbyggd garderob med skjutbara glasdörrar, perfekt för att förvara dina kläder och tillhörigheter. Koppardetaljer och sensorstyrd LED-belysning skapar en extraordinär atmosfär i garderoben, medan det heltäckande garderobsgolvet ger en komfort och ett rent utseende. Du kommer att ha gott om plats att möblera rummet med både dubbelsängar och enkelsängar utan att känna dig trång.

De digitala trådlösa Mira-duschar och enorma 100 x 90 cm Timeless® glasdusch är designade för en lyxig spaupplevelse. Denna dusch har två handduschar och en takdusch för att ge alla typer av spray som du och din duschkamrat behöver. Förvaringen för schampoflaskor är dold, så att du kan få ett rent utseende utan skräp. Toaletten har en elektroniskt styrd spolning - du behöver inte vänta och den slutar inte förrän ditt jobb är klart! Det finns också plats för din tvättmaskin och torktumlare, med varmt och kallt vatten tillgängligt för att spara på energiräkningen. Diskbänken med en elektriskt styrd kran som stängs av automatiskt när den inte används. Fällan är självklart självrengörande.

Köket är rymligt och ger ett fint ljusinsläpp från två fönster, här finns ett matbord för de flesta matgäster. Stor induktionshäll, smart ugn, diskmaskin, kyl och frys.

Vardagsrummet erbjuder flera möbleringsmöjligheter. Från vardagsrummet når du även lägenhetens balkong i österläge med härlig morgonsol. Det här är modellen större och rymmer både utemöbler och trädgårdsprojekt, en självklar plats att bo på och tack vare inglasningen förlänger säsongen.

Hallen erbjuder gott om plats för upphängning och förvaring på både hatthyllan och i den inbyggda garderoben med skjutbara spegeldörrar, interiör och sensorstyrd LED-belysning. Säkerhetsdörr till lägenheten och kodskyddad entré till byggnaden.

På Sköntorpsvägen 1 bor du både nära stad och natur, med endast 15 minuters gångavstånd till Södermalm/Skanstull och med Årstaskogens naturreservat nedanför knuten och endast 300 meter ner till vattnet. Precis utanför lägenheten kan du ta på dig löparskorna och springa runt i Årstaviken. Avsluta din 8 km löpning på något av naturreservatets närliggande utegym och svalka dig sedan från bryggorna i Mälaren innan du återvänder hem. För dem som gillar att promenera i skogen och på landsbygden finns det gott om frodiga stigar att upptäcka förutom de stora löp- och cykellederna. Och för den bärintresserade kan frysen enkelt fyllas med blåbär.

Tvärs över gatan på Gullmarsvägen 42 kan du njuta av underbart nybakat bröd på italienska Barbara Elisi Caracciolos populära surdegsbageri Spiga Madre. Dalarnas Auktionsfirma har precis flyttat in i butiken bredvid – där antikviteter värderas på löpande band och sedan kan kallas hem på dalarnasauktionsfirma.se för den inredningsintresserade.

För barnfamiljer finns flera förskolor inom några minuters promenad. Till exempel Trollstugan, föräldrakooperativet CapMini och Skagersvägen 38. Och med grundskolan Skanskvarnsskolan en minut bort blir det ingen lång promenad när de äldre barnen behöver hämtas och lämnas. Även den nyöppnade Engelska skolan ligger bara några minuter uppför backen. I närheten av Vättersparken ligger den öppna förskolan som har öppet alla dagar i veckan med korvgrillning varje fredag. Här finns också en nyrenoverad äventyrslekplats med en stor plaskdamm för varma sommardagar. Vintertid är pulkabanan vid Marviksvägen populär. Årsta i allmänhet är ett populärt område för barnfamiljer och en ny lekplats att upptäcka är aldrig långt borta.

Vidare finns det vackra Årsta Torg (1500m) ritat av arkitektbröderna Erik och Tore Ahlsén, som vid uppförandet 1953 var Stockholms första förortscentrum med butiker, biograf, bibliotek, teater och Folkets hus. Allt detta finns kvar idag – och dessutom finns apotek, gym, konditori, café, retrobutiker, skräddare, florist, flera restauranger etc. Närheten till det K-märkta torget ger en pittoresk småstadskänsla och gör att du kan välja bort staden när du gör ärenden. Det är inte heller långt till Globens shopping eller Liljeholmen med sin nya galleria.

Sköntorpsvägen 1 ligger i den del av Årsta som ligger närmast Gullmarsplan. Det är bara 7 minuters promenad till tunnelbanans alla gröna linjer, bussnätet i söder och tvärbanan. Från Sköntorpsplan (30 m) går det även tät busstrafik till Årstabergs pendeltågsstation där du snabbt kan ta dig till City eller vidare norrut till Arlanda.

Denna annons är till salu nu, men den varar inte länge!

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB