Försäljning Villa, Sollefteå, Västernorrland, Sverige, Hogenvagen 4, 880 30 Nasaker

Försäljning - Cod. 34967

  • Typ: Villa
  • Område: 105 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: 2

På entréplan finns ett sovrum, vardagsrum, kök samt badrum med dusch, WC & handfat renoverat 2017. På övervåningen finns två sovrum samt ett allrum och ytterligare ett nyrenoverat badrum. Ytskikt och golv är renoverat i stort sett i hela huset för ett ljust och trevligt intryck och jordvärme finns installerat.

Charmig villa som till stora delar är nyrenoverad invändigt tänkt att användas som vandrarhem, men som även passar utmärkt för privat ändamål! Önskar du driva bed and breakfast eller annan liknande verksamhet så är alltså möjligheterna stora att göra det här. Nuvarande säljare ser gärna att nya krafter driver vidare verksamheten som de startat upp och utvecklar den ytterligare, är du rätt person för detta? Välkommen att kontakta mäklaren för en visning och varmt välkommen till vackra Näsåker!
 
Möts av en hall och direkt till höger trappan till övervåningen, till vänster finns ett vardagsrum med öppenspis och fint laminatgolv, från vardagsrummet kommer du in till ett trevligt sovrum med ljusa ytskikt och nytt laminatgolv rummet kan även användas som matrum då man även kan nå det från köket. Från hallen kommer man på högerhand till ett badrum med dusch, WC och handfat helrenoverat 2017 och sedan rakt fram till köket utrustat med spis, fläkt, kyl och frys, matplats ryms i köket som också har en dörr till sovrummet/matrummet som finns i anslutning. Möjlighet finns också att i ett utrymme under trappan inrymma en tvättstuga.
 
På övervåningen finns när man kommer upp för trappan först en hall och till vänster ett stort sovrum samt rakt fram ett mindre allrum och till höger ytterligare ett nyrenoverat badrum med dusch, WC och handfat och till vänster ett till sovrum även det med nya ytskikt och golv.
Alla ytskikt i stort sett i hela huset är renoverade för ett ljust och trevligt intryck. Även vissa åtgärder har gjorts för att kunna brandklassa byggnaden och få en god säkerhet gällande detta, samt att stor del av elen i huset är utbytt och jordfelsbrytare installerad. Från övervåningen finns en ordentlig brandtrappa för utrymning.
 
Källaren nås från utsidan av huset och har gott om plats till förvaring och inrymmer även pannrummet.
 
Fiber genom Sollefteå stadsnät är planerat att grävas in under 2018.
 
Orten Näsåker ligger vackert intill Ångermanälven i Sollefteå kommun. Här finns bland annat förskola, skola och mataffär samt café, gym och badhus. Näsåker har ca 1300 invånare och ligger 43 km från staden Sollefteå. Den årliga festivalen Urkult lockar folk till orten från många delar av Sverige men även andra delar av världen! Välkommen att uppleva denna fina pärla.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB